Nyolcvanan a futónapon!

Nemzetközi SPAR Mini Maraton

Már harmadik éve veszünk részt ezen a futónapon és teljesítjük a 3500 m-es távot 3-8. osztályos tanulókkal. Nagy örömünkre idén több szülő is, (akik tavaly még csak kísérők voltak) velünk futott.

A helyszín a Felvonulási tér és a Városliget volt. Több táv közül is lehetett választani. A legnívósabb természetesen a maratoni 42 km-es táv volt, melynek mi csak külső szemlélői és lelkes szurkolói voltunk. Jó volt nézni, hogy milyen sokan vállalkoznak erre az erőt próbáló távra. A mi iskolánkban is akadt azért vállalkozó szellemű tanuló Bálint Artúr (6.a) személyében, aki a 7km-es távon nevezett, és becsülettel helyt állt. Gratulálunk!

Idén a célnál minden résztvevő által átvehető ajándékcsomagon kívül iskolánk tanulóit az a meglepetés érte, hogy különdíjat vehettünk át, ugyanis a 3. helyezést értük el a nevezési létszám tekintetében, ami 80 fő volt.

Köszönjük a főszervezőnek: Kovács Tibornak és a kísérő tanároknak: Bertókné Kurucz Ildikónak, Hubert Zoltánné Éva néninek, Tóthné Ili néninek és Fekete-Liszkai Zsuzsannának.